"TATA JE DOBRO, A MAMA IMA NEKI PROBLEM SA REBRIMA!" Bračni par iz Srbije bio u autobusu koji se slupao u Grčkoj: Čula sam se sa ćerkom!

Autor:

Hronika

10.09.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je dobro i prošao je bez povreda, dok je žena navodno slomila rebra.

"TATA JE DOBRO, A MAMA IMA NEKI PROBLEM SA REBRIMA!" Bračni par iz Srbije bio u autobusu koji se slupao u Grčkoj: Čula sam se sa ćerkom!

Foto: RINA

Užasna saobraćajna nesreća šokirala je putnike na grčkom autoputu Atina-Solun rano jutros. Nesreća se dogodila nedaleko od Polikastroa na izlazu za Evzonon, na 521. kilometru ovog važnog tranzitnog puta.

Turistički autobus sa srpskim registarskim oznakama sudario se frontalno sa automobilom, uzrokujući tragediju u kojoj su tri osobe iz automobila izgubile živote. Četvrti putnik iz automobila teško je povređen i trenutno se bori za svoj život.

Kako je rečeno ispred agencije "Luna" iz Pančeva, u autobusu koji je učestvovao u sudaru nalazila su se i dva njihova putnika, muškarac i žena. Muškarac je dobro i prošao je bez povreda, dok je žena navodno slomila rebra.

- Mi smo samo posrednici, dvoje naših putnika G. A. i M. A. išlo je preko agencije "Maestro" iz Niša. Čula sam se sa ćerkom mojih putnika. Tata je u redu, a mama ima neki problem sa rebrima, još uvek ništa ne znamo, nisam mogla da stupim u kontakt sa agencijom. Ne znam da li je autobus bio njihov ili su iznajmili - naveli su ispred agencije "Luna" za beogradske medije. 

U autobusu, takođe sa srpskim tablicama, bilo je ukupno 78 putnika. Na sreću, jedan putnik iz autobusa izašao je bez povreda, dok je drugi putnik, takođe iz Srbije, pretrpeo slomljena rebra.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, a prve informacije ukazuju na to da je do sudara došlo zbog još nepoznatih razloga. Grčka policija brzo je reagovala i istraga o uzrocima ove nesreće je u toku.

Osim tragičnog gubitka tri ljudska života, četrdeset i dvoje putnika iz autobusa zadobili su povrede i trenutno su smešteni u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći. Na mestu nesreće intervenisali su i hitni medicinski timovi, vatrogasci i policija kako bi pružili pomoć i obezbedili bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading