AUTOMOBILOM ULETEO U KROV KUĆE: Šokantna nesreća u Novom Pazaru - , izgubio kontrolu nad "renoom", sleteo s puta i zakucao se (FOTO)

Autor:

Hronika

26.08.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač renoa je povređen i prebačen u bolnicu, a u kući u čiji krov se zakucao nije bilo povređenih.

AUTOMOBILOM ULETEO U KROV KUĆE: Šokantna nesreća u Novom Pazaru - , izgubio kontrolu nad "renoom", sleteo s puta i zakucao se (FOTO)

Foto: RINA

Nesreća u Novom Pazaru

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru kada je vozač automobila "reno klio" izgubio kontrolu, sleteo sa puta i udario u krov kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini saobraćajnice.

- Vozaču je odmah ukazana lekarska pomoć i tranportovan je u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, na svu sreću pored njega nije bilo drugih teško povređenih lica, nadamo se sa će se brzo oporaviti - kažu za RINU meštani koji su videli ceo splet događaja.

Foto: RINA

Nesreća u Novom Pazaru

Na automobilu, ali i na samoj kući u koju je vozač udario pričinjena je ogromna materijalna šteta.

Foto: RINA

Zakucao se u krov kuće

Na lice mesta izašli su pripadnici saobraćajne policije koji su izvršili uviđaj, a prema prvim infomacijama glavni uzrok ove nezgode je neprilagođena brzina kretanja.

Ovo nije jedina bizarna nesreća koja se dogodila na putevima Srbije. Naime, još uvek se sećamo udesa u Rakovici kada su mladići bežeći od policije uleteli u kuće.

Da podsetimo, automobil se u oktobru mesecu prevrtao između kuća i završio na krovu.

Dvojica mladića, od kojih je jedan maloletan, bežeći od policije, sleteli sa Kružnog puta Kijevo u krivini, i automobilom odleteli ka kućama u Ulici Predraga Manojlovića. 

Vlasnik Kuće Dragiša Mladenovski rekao je za naš portal da su mu komšije javile da je automobil sleteo. 

Kako je tada rekao za naš portal automobil je mogao da padne na njega dok je u krevetu i da ga ubije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading