TRENUTAK KADA JE SNIMATELJ RTS-a DOŽIVEO INFARKT! Po kadru se videlo da nešto ne valja - reklame, pa PREKID PROGRAMA! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Milenković je najavila program, ali je ubrzo nakon toga emisija prekinuta zbog zdravstvenog incidenta.

TRENUTAK KADA JE SNIMATELJ RTS-a DOŽIVEO INFARKT! Po kadru se videlo da nešto ne valja - reklame, pa PREKID PROGRAMA! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Tokom emitovanja emisije "Jedan dobar dan" na Radio-televiziji Srbije, jedan od snimatelja doživeo je srčani udar, što je izazvalo prekid programa. Incident se dogodio u trinaestom minutu emisije, nakon čega je ekipa hitne pomoći izašla na teren kako bi pružila prvu pomoć snimatelju.

Voditeljka Ivana Milenković je najavila program, ali je ubrzo nakon toga emisija prekinuta zbog zdravstvenog incidenta. Poslednji kadar emisije bio je uživo sa beogradskog kupališta "Ada Ciganlija", a primetno je bilo da jedan kadar predugo traje, kao da je bio zamrznut.

Foto: RTS/printscreen

 

Nakon toga je usledio nagli prekid emisije bez dodatnih objašnjenja.

Snimatelju je pružena prva pomoć na licu mesta, a zatim je prevezen u Urgentni centar gde mu je pružena dalja medicinska nega. Incident je izazvao zabrinutost među kolegama i gledaocima, a reakcija hitne pomoći i brza intervencija omogućili su snimatelju da dobije odgovarajuću negu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading