MONSTRUM IZ GRADAČCA ZAKAZAO VENČANJE SA DRUGOM ŽENOM: Planirao da se odseli za Nemačku

Autor:

Hronika

18.08.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je pokazala da je nakon venčanja, Nermin planirao odlazak u Nemačku, a njegova izabranica je upravo iz jednog nemačkog grada.

MONSTRUM IZ GRADAČCA ZAKAZAO VENČANJE SA DRUGOM ŽENOM: Planirao da se odseli za Nemačku

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug/AP Facebook

Monstrum Nermin Sulejmanović, trostruki ubica, planirao je u sredu 16. avgusta venčanje sa drugom ženom, a nakon toga odlazak u Nemačku kako bi tamo otvorio teretane, saznaje Avaz.ba.

Sulejmanović je isplanirao da se venča u Brčkom, a njegova izabranica je upravo iz jednog nemačkog grada. Iz policijskih krugova, ova informacija nezvanično je potvrđena za "Avaz".

Kako je pokazala istraga, on je baš nakon venčanja planirao odlazak u Nemačku, piše "Avaz".

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

A telo monstruoznog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje niko nije preuzeo da sahrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading