EVO KO JE ODGOVORAN ZA TELO UBICE KOJE NIKO NE ŽELI DA SAHRANI: Ovo će uraditi sa Nerminovim ostacima!

Autor:

Hronika

18.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva je praksa u tim slučajevima objasnili su nam iz JKP kod kojih se nalaze njegovi posmrtni ostaci.

EVO KO JE ODGOVORAN ZA TELO UBICE KOJE NIKO NE ŽELI DA SAHRANI: Ovo će uraditi sa Nerminovim ostacima!

Foto: YouTube/Printscreen/Avaz TV, Facebook, Dragan Kadic

Nermin Sulejmanović

Telo monstruoznog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje niko nije preuzeo da sahrani. Kakva je praksa u tim slučajevima objasnili su nam iz kominalnog preduzeća kod kojih se nalaze njegovi posmrtni ostaci.

- Praksa je da se u takvim slučajevima, ukoliko nema ko da preuzme telo i sahranu organizuje opština na kojoj je lice prijavljeno. U ovom konkretnom slučaju Gradačac. Ovakve situacije nisu nove, da neki ne dolaze po par meseci po telo. Ukoliko je tako, telo se ukoliko je identifikovano stavlja u limeni sanduk,vari, a pa potom u hladnjaču. Imali smo slučaveve migranata da su kod nas bili po nekoliko meseci - rekli su iz JKP "Komemorativni centar" Tuzla.

Jutros su pojedini mediji iz Bosne i Hercegovine pisali da je Nermin Sulejmanović sahranjen u najvećoj tajnosti u četvrtak u Gračanici nedaleko od Gradačca iz Komemorativnog centra Tuzla juče su nam rekli su za naš portal da je telo i dalje kod niih.

Niko nije i dalje došao da preuzme telo, još je kod nas - rekli su nam iz ove ustanove.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading