OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA SA TELOM UBICE IZ GRADAČCA! Oglasili se iz Komemorativnog centra Tuzla: Evo šta su rekli o Nerminovoj sahrani!

Autor:

Hronika

18.08.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su nam saopštili iz Komemorativnog centra Tuzla, niko se ni nakon sedam dana nije pojavio da preuzme telo ubice.

OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA SA TELOM UBICE IZ GRADAČCA! Oglasili se iz Komemorativnog centra Tuzla: Evo šta su rekli o Nerminovoj sahrani!

Foto: Facebook, Youtube/

Iako mnogobrojni mediji iz Bosne i Hercegovine pišu da je Nermin Sulejmanović sahranjen u najvećoj tajnosti u četvrtak u Gračanici nedaleko od Gradačca iz Komemorativnog centra Tuzla rekli su za naš portal da je telo i dalje kod niih.

- Niko nije i dalje došao da preuzme telo, još je kod nas - rekli su nam iz ove ustanove.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading