OVO JE EMIR KOJI JE SPASIO BEBU OD OCA UBICE: "Ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene na bezbednom"!

Autor:

Hronika

11.08.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene", rekao je Emir za naš portal.

OVO JE EMIR KOJI JE SPASIO BEBU OD OCA UBICE: "Ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene na bezbednom"!

Foto: Instagram/emirdzinovic

Nermin Sulejmanović ubio  je prem nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kaže za Republiku.rs da je bio na mestu zločina i da je spaisio bebu

- Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na bezbednom.. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - kaže vlasnik teretane i dodaje:

- On je uglavnom bio miran, povučen. Bio je tih, nije bio agresivan, sve suprotno ovom od danas. Ne mogu da poverujem da se ovo desilo. Prizor koji sam tamo zatekao bio je jeziv - ispričao je za portal Republika.rs vlasnik teretane.

Republika

Foto: Instagram/emirdzinovic

 

 

Podsetimo, Gradačac je pod opsadom zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio danas pre podne, a u kome je muškarac upucao suprugu prenosivši uživo na Instagramu.

Nakon toga, na snimku se moglo videti kako se Sulejmanović, koji je inače bodibilder i fitnes treneru, automobilom odvozi sa mesta tragedije. Prema nezvaničnim informacijama, Sulejmanović je odranije poznat policiji. On je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading