KOSTINOG OCA UBEĐIVALI DA ĆE NA SLOBODU: Vladimir Kecmanović nije očekivao da će ostati iza rešetaka

Autor:

Hronika

28.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu produžio je danas za još tri meseca pritvor ocu dečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću, a kako saznajemo, on je očekivao da će izaći na slobodu.

KOSTINOG OCA UBEĐIVALI DA ĆE NA SLOBODU: Vladimir Kecmanović nije očekivao da će ostati iza rešetaka

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Kosta Kecmanović (13) je 3. maja ove godine u Osnovoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Kako nezvanično saznajemo, Vladimiru Kecmanoviću su advokati obećavali da će već biti na slobodi, a sada mu je produžen pritvor za još tri meseca. On je senka od čoveka i potpuno mu je svejedno da li je na slobodi ili zatvoren. Takođe, on oseća ogromnu krivicu zbog dela koje mu se stavlja na teret.

Apelacioni sud je danas naveo da postoje osobite okolnosti krivičnog dela koja se odnose na postojanje osnovane sumnje da je okrivljeni u dužem vremenskom periodu obučavao svog maloletnog sina od 13 godina da rukuje vatrenim oružjem, municijom i da vežba gađanje meta iz vatrenog oružja, da mu je radi obuke u rukovanju oružjem u više navrata i davao vatreno oružje i municiju i da istovremeno u stanu, u kom živi sa maloletnim sinom, nije savesno čuvao vatreno oružje i municiju na način da ne dođe u posed njegovog maloletnog sina i ne ugrozi bezbednost ljudi i objekata.

Dodaju i da je tim opasnim radnjama izazvao opasnost za život i telo ljudi, usled čega je njegov maloletni sin u njihovom stanu lako došao u posed vatrenog oružja i poneo je ga sobom u školu u kojoj je pucanjem iz tog vatrenog oružja, upravo zahvaljujući prethodnoj obuci u rukovanju i gađanju iz vatrenog oružja, lišio života osmoro dece i čuvara i teško telesno povredio šestoro dece i nastavnicu.

Pritvor okrivljenom po ovom rešenju može trajati do 30. oktobra, objavljeno je na sajtu tog suda. 

Tužilaštvo je ranije saopštilo da je Vladimir K. na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela i detaljno je izneo odbranu. Dečak ubica nije krivično odgovoran prema važećim propisima, jer nema navršenih 14 godina života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading