DEČACI UBICE ZVERSKI PREBILI DEDA TODORA, SAD PUŠTENI NA SLOBODU! Penzioner umro u najgorim MUKAMA - tinejdžeri pobegli iz sela sa porodicom?!

Autor:

Hronika

12.07.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Todor nakon prebijanja pao u komu i preminuo u bolnici posle tri meseca.

DEČACI UBICE ZVERSKI PREBILI DEDA TODORA, SAD PUŠTENI NA SLOBODU! Penzioner umro u najgorim MUKAMA - tinejdžeri pobegli iz sela sa porodicom?!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Dečaci stari 10 i 13 godina koji su 14. aprila zverski prebili Todora Šunjku (73) u Tovariševu nadomak Bačke Palanke i naneli mu teške telesne povrede od kojih je on preminuo pre nekoliko dana, nalaze se na slobodi, protiv njih i njihovih roditelja ponovo je pokrenut istražni postupak.

Nadležni iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu pod čijom jurisdikcijom se nalazi i Opština Bačka Palanka kažu da je protiv starijeg deteta N. Z. podneta krivična prijava zbog krivičnog dela teška telesna povreda.

- U sklopu provera, a po naredbi Višeg javnog tužilaštva, pribavljen je video snimak sa bezbednosnih kamera prodavnice u kojoj se nalazio oštećeni Todor Šunjka neposredno pre napada, te je dat nalog policiji da od nadležnog Centra za socijalni rad pribavi izveštaj o stanju u porodici maloletnika, a radi ocene da li je, eventualno, od strane roditelja došlo do zapuštanja i zanemarivanja deteta, kao i ostale dece u njihovoj porodici - kažu kratko nadležni iz VJT Novi Sad.

Dečaci i njihova porodica pod lupom policije, tužilaštva i Centra za socijalni rad

Meštani Tovariševa kažu da su dečaci zajedno sa porodicom pobegli iz sela dve nedelje nakon incidenta, oni se nalaze u Novom Sadu i pod nadzorom su policije, tužilaštva i Centra za socijalni rad.

U Centru za socijalni rad kažu da ne smeju da iznose nikakve detalje u vezi sa ovim slučajem zato što se radi o mlađim maloletnicima koji ne podležu krivičnoj odgovornosti i čiji identitet mora biti zaštićen ali da intenzivno rade na otkrivanju okolnosti pod kojima se desio incident, te da će u saradnji sa policijom i tužilaštvom doneti odluku o daljoj sudbini dečaka.

Kako se nezvanično saznaje, pomenuti dečaci su učestvovali u više incidenata u Tovariševu i više puta su prijavljivani policiji a nakon prebijanja Todora Šunjke napali su još dvoje ljudi a potom se odselili iz sela.

Todor nakon prebijanja pao u komu i preminuo u bolnici posle tri meseca.

Podsetimo, 14. aprila na pravoslavni Veliki petak dečaci su od Todora tražili novac koji nisu dobili pa su ga sačekali da izađe iz prodavnice i zverski ga prebili. Prvo su ga udarili kamenom u glavu nakon čega je nesrećni starac završio na zemlji a zatim ga šutirali i skakali po njemu.

Todor je nakon prebijanja prebačen na Neurologiju u Novom Sadu. Zadobio je teške povrede glave i pluća. Rođaci su ga prebacili u banju u Melencima gde je pao u komu a potom su mu se pojavile komplikacije na plućima, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu u Zrenjaninu, ali mu nažalost nije bilo spasa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading