POZNATO ŠTA JE VUK RADIO DVA DANA PRE JEZIVOG ZLOČINA: Komšinica otkrila nove detalje - ništa nije pokazivalo da će ubiti Ivanu!

Autor:

Hronika

11.05.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica Vuka Rajaka je šokirana strašnim zločinom.

POZNATO ŠTA JE VUK RADIO DVA DANA PRE JEZIVOG ZLOČINA: Komšinica otkrila nove detalje - ništa nije pokazivalo da će ubiti Ivanu!

Foto: Instagram

Vuk Rajak ubio devojku Ivanu Radomirović

Vukašin Vuk Rajak (34) juče je ubio svoju bivšu partnerku Ivanu Radomirović (26) pa sebe u kozmetičkom salonu koji je ona nedavno otvorila, a kako se saznaje, on je samo dva dana pre zločina delio letke salona i preporučivao ljudima da ga posete!

- Sreli smo ga ispred zgrade, uvek je bio ljubazan. Tada nam je dao tu reklamu i rekao da je novootvoreno i da obavezno odemo da posetimo - kaže komšinica Vuka Rajaka koja je šokirana strašnim zločinom, piše Kurir.

Kako se saznaje, Vuk Rajak. je redovno kršio meru zabrane prilaska koja mu je izrečena, a Ivana Radomirović se plašila da bi mogao da joj napravi problem iako se viđala sa njim.

- Uprkos izrečenoj meri oni su se viđali na njegovo insistiranje. Ona je mislila da je lakše da se vidi sa njim nego da zove policiju jer će on svakako naći način da joj priđe - kaže izvor.

Foto: Instagram

Vuk Rajak sa devojkom

Vuk Rajak je, da podsetimo, uleteo u kozmetički salon i pucao u svoju bivšu devojku, a potom u sebe. Nesrećna Ivana Radomirović preminula je na licu mesta, a Vuk Rajak je preminuo od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine.

Mera zabrane prilaska izrečena mu je 25. aprila ove godine.

Osim toga, muškarac je legalno posedovao oružje, koje mu je bilo oduzeto zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom pre nekoliko nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading