VRŠNJAČKO NASILJE NIJE PRIJAVLJIVANO ŠKOLI! Učenik ubica nije bio maltretiran, niti žrtva!

Autor:

Hronika

03.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava na Vračaru dogodila se jutros u 8.40 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

VRŠNJAČKO NASILJE NIJE PRIJAVLJIVANO ŠKOLI! Učenik ubica nije bio maltretiran, niti žrtva!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Vračar, Kosta Kecmanović

Kosta K., učenik sedmog razreda, koji je jutros ispalio više hitaca u svoje vršnjake i zaposlene škole, ubio je sedam devojčica i jednog dečaka i Dragana V, radnika obezbeđenja.

Kako saznajemo, u trenutku pucnjave u školi je bila i školska policajka, ali se nalazila u prostorijama na drugom kraju zgrade.

U medijima su se pojavili navodi o tome da je on ranije bio žrtva vršnjačkog nasilja, te da je sve to i prijavljivano školi.

Ipak, kako naši izvori navode, to se ioak nije dogodilo.

- Jedino nasilje bilo je u školi glume kad je bio 5. razred, napao ga je neki dečak i rasekao usnu. To sa osnovnom školom nema veze. U školi bas nista nije prijavljeno - rekao je izvor za Republiku.

Isto je danas na vanrednoj konferenciji u Vladi Srbije potvrdio i ministar prosvete Branko Ružić.

- Apelujem da vrlo činjenično govorimo u ovim teškim trenucima. Što se tiče vršnjačkog nasilja, koje se pominje, sistem ni tada nije zakazao. radi se o rasekotini na usnu koja je nastala u školi glume, koja nije u sistemu. I po tom osnovu nije se moglo postupiti - rekao je ministar Ružić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slobodam

03.05.2023 21:45

Lazete ! Menjao je smenu prebacili Ste GA U drugu smenu zbog SEKSUALNOG MALTRETIRANJA TIH IATOH STO JE POBIO UCITELJICU NIJE HTEO NEGO SU SE RVALI OKO PISTOLJA A I DOMARA KAD JE POKUSAO DA MU UZME PISTOLJ NE PRAVITE DRAMU GDE JE NEMA BOLJE PRAVE KRIVCE NADJITE KAKO RO.DA DETE SA SVIM 5 I SVIM 1 NASZAVI DALJE BEZ KONSEKVENCI ???? KAKAV JE TO IDIOTLUT NEMA NI IZBACIVANJA IZ SKOLE ??? GDE SU VAM UNIFORME DJACKE ??? GDE SU PENSZIONISNAI POLICAJCI STO HRCU PO HODNICIMA KAO.CUVARI GDE SU NADUVANE MAMICKE BOTOKSIRANE PREDSTAVNICE ODELJENAKIH ZAKEDNICA ZASTO NEMA SAMARCINE DETETU KAD SE DERE NA UCITELJICU SKOLA JE LEGLO ZLA POSTALA NEMA PRAVILA DOBRA DECA SE KAZNJAVA LOSA NAGRADJUJU I NA KRAJU IZJEDNACAVAJU