SRBIN POBEGAO IZ ITALIJANSKOG ZATVORA: Iskoristio nepažnju čuvara, čeka ga robija od 20 godina!

Autor:

Hronika

28.12.2022

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan srpski državljanin (43), koji je osuđen na 20 godina zatvorske kazne u Italiji, je pobegao iz zatvora.

SRBIN POBEGAO IZ ITALIJANSKOG ZATVORA: Iskoristio nepažnju čuvara, čeka ga robija od 20 godina!

Foto: Tanjug/AP

Srbin (43) koji je osuđen na 20 godina zatvorske kazne u Italiji, je pobegao iz zatvora, ali je na slobodi proveo svega nekoliko sati jer su ga "karabinijeri" uhvatili nakon opširne potrage. On se požalio da ima zdravstvene tegobe i uspeo je da pobegne dvojici zatvorskih čuvara koji su ga doveli u bolnicu, piše italijanski "Fanpage.it":

- Muškarac poreklom iz Srbije dovezen je u bolnicu u Kazerti kako bi mu se ukazala medicinska pomoć, ali kada je ušao u hol zgrade on je uspeo da pobegao. Njegov nestanak je odmah registrovan i prijavljen policiji u Kazerti, koja je hitro reagovala i poslala dopis Kancelariji za opštu prevenciju i javnu pomoć.

Inspektori su pretražili i parkove između železničke i autibuske stanice i iza žbunja su ugledali sakrivenog muškarca, koji je prema opisu ličio na begunca iz Srbije. Srbin je imao i zaštitnu masku na licu, a kada su policajci pokušali da ga legitimišu i privedu, pružao je otpor.

Međutim, operativci su uspeli da ga savladaju i vraćen je u zatvor.

On se nalazi iza rešetaka zbog krivičnih dela protiv imovine, jer je godinama pljačkao po Italiji, otkrivaju detalje celog slučaja italijanski mediji, piše Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading