Počelo suđenje učitelju glume Miki, danas iznosi odbranu: ISPRED SUDA GA DOČEKAO VELIKI TRANSPARENT (FOTO)

Autor:

Hronika

19.10.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učitelj glume Mika Aleksić optužen je za seksualno zlostavljanje četiri polaznice svoje škole, a danas u Višem sudu u Beogradu iznosi svoju odbranu.

Počelo suđenje učitelju glume Miki, danas iznosi odbranu: ISPRED SUDA GA DOČEKAO VELIKI TRANSPARENT (FOTO)

Foto: Tanjug

Ispred Palate pravde i ovog puta se okupila podrška navodnim Aleksićevim žrtvama, te ga je na ulasku u Viši sud u Beogradu dočekao veliki transparent sa ispisanim - Verujemo Mileni Radulović.

Poslednje ročište, sredinom septembra, bilo je odloženo jer je optuženi imao zdravstvenih problema. To je potvrdio njegov advokat Zoran Jakovljević koji je sudu priložio lekarsku dokumentaciju.

Republika

Foto: Tanjug

Mika Aleksić ispred sudnice

Zanimljivo je i to da je i ročište pre ovog na kojem je Aleksić počeo da iznosi svoju odbranu, prekinuto je zbog dojave o postavljenoj bombi u Palati pravde.

Podsetimo, Miku Aleksića je za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, koja je bila polaznice njegove škole glume.

Učitelj glume je negirao ove optužbe, i istakao da su navodi oštećenih devojaka da ih je dodirivao fantazije adolescenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading