ŠARIĆEVOM POLICAJCU ODREĐEN PRITVOR! Danilo Stojanović negirao krivicu na saslušanju!

Autor:

Hronika

22.07.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilu Stojanoviću, službeniku MUP-a koji je uhapšen zbog sumnje da je bio delo kriminalne grupe Darka Šarića, određen je pritvor.

ŠARIĆEVOM POLICAJCU ODREĐEN PRITVOR! Danilo Stojanović negirao krivicu na saslušanju!

Foto: Republika/Printscreen

Kada su u aprilu ovde godine Šarić i ostali osumnjičeni za pripadnost njegovoj, navodnoj, kriminalnoj grupi uhapšeni, Stojanović je izbegao da bude pritvoren. Crnogorska policija ga je nekoliko dana kasnije uhapsila po poternici Srbije i on je od tada do srede 20. jula bio u ekstradicionim pritvoru, kada je izručen Srbiji.

Juče je održano ročište za preispitivanje pritvora, jer je Stojanoviću ta mera određena u odsustvu.

Kako je “Blic” saznao, osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

Sud je na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal doneo rešenje da bude zadržan u pritvoru, zbog opasnosti od bekstva i kako ne bi ponovio delo za koje je osumnjičen da ga je počinio.

Advokat Vladan Živković, branilac osumnjičenog, potvrdio je “Blicova” saznanja o određivanju pritvora i najavio da će odbrana uložiti žalbu na tu odluku.

Stojanović je osumnjičen da je počinio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja.

Naime, Tužilaštvo za organizovani kriminal sumnja da je pokušao dok je bio službenik MUP-a da utiče na istragu protiv određenih pripadnika klana.

On je po pokretanju istrage suspendovan, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading