SAHRANJEN SRĐAN RASKOMADAN U ZRENJANINU! Majčini i sestrini jauci parali nebo: Ovako nešto ima samo u horor filmovima - RODBINA NEUTEŠNA

Autor:

Hronika

13.05.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Perić (42) iz Zrenjanina, uz bolne jauke netešne majke Berte, sestre Jelene, rodbine, prijatelja i komšija danas je ispraćen na večni počinak. Niko nije hteo ni mogo da zadrži suze dok su majčini jauci parali nebo

SAHRANJEN SRĐAN RASKOMADAN U ZRENJANINU! Majčini i sestrini jauci parali nebo: Ovako nešto ima samo u horor filmovima - RODBINA NEUTEŠNA

Foto: printscreen/facebook

Srđan T.

Srđanova tetka, pristigla iz Hrvatske, nije mogla da nađe reči kojima bi opisala tugu za Srđanom, ali i neutešnom sestrom Bertom.

Poletela je sestri i Jeleni u zagrljaj kad su slomljene od tuge došle ispred kapele. Direktno je kaže iz Hrvatske došla na zrenjaninsko Novo groblje.

- Ovako nešto ima samo u horor filmovima. Ne znam šta bih vam rekla. Jadan naš Srđan - bilo je sve što je rekla Srđanova tetka za Kurir. 

- Neshvatljivo. Da tako presudi mužu... Ovako jezivo ubistvo ne pamti se u Zrenjaninu i šire - saglasni su bili oni.

Republika

Foto: Facebook

Srđan i Tereza

Podsetimo, zločin koji je prenerazio javnost, dogodio se u utorak uveče.

Tereza P. (46) izbola je nožem supruga, a potom motornom testerom iskasapila, a delove tela stavila u lonac. Osumnjičena za krivični delo teško ubistvo saslušana je u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu, nakon čega joj je određen pritvor:

- Objavljivanje opisa krivičnog dela, sadržaja odbrane osumnjičene ili bilo kog drugog detalja bi ugrozilo, omelo i otežalo vođenje predistražnog i istražnog postupka koji se vodi protiv osumnjičene. Iz tog razloga, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu neće pružati informacije takvog karaktera - navedeno je u saopštenju za javnost iz tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading