ADVOKAT IZ NOVOG SADA O PALJEVINI AUTOMOBILA: Požar je podmetnut, u velikom sam šoku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatu Goranu Karadžiću iz Novog Sada u noći između 19. i 20. decembra spaljen je automobil reno klio, a on kaže da mu je taj napad "pretvorio život u pakao". U istom incidentu izgorelo je i drugo vozilo koje je bilo parkirano pored Karadžićevog. Policija traga za počiniocima.

ADVOKAT IZ NOVOG SADA O PALJEVINI AUTOMOBILA: Požar je podmetnut,  u velikom sam šoku!

Foto: Printskrin 021.rs, Linkedin

Pravniku je potpuno izgoreo prednji deo automobila, a ta vatra je njegovom komšiji, u Ulici patrijarha Čarnojevića na Podbari, uništila zadnji deo vozila.

Zahvaćen je i jedan deo stambene zgrade, ali su vatrogasci na vreme sprečili dalju opasnost.

Karadžić za naš list ističe da nema predstavu ko želi da mu naudi.

Republika

Foto: Printskrin 021.rs, Linkedin

Spaljeni automobil

- Ovo je namerno podmetnut požar. Sreća da druga vozila nisu na gasni pogon s obzirom na to da je spoljni deo zgrade opasan gasnom instalacijom, pa bi tada stradali i stanari zgrade koja bi bila dignuta u vazduh. U ovom trenutku ne znam da li sam ja meta napada jer se ne bavim posebno osetljivim predmetima, već uglavnom kaznenim pravom. Sada sam u velikom šoku i svestan sam da mi se život pretvorio u pakao i s tim moram da se izborim. Zahvalan sam svima koji me podržavaju - kaže Karadžić za Srpski telegraf.

On navodi da najviše žali za krstićem Svetog Vasilija Ostroškog, koji je dobio od igumana manastira pod Ostrogom.

- To su mi uradili na Svetog Nikolu i tog krsta mi je najžalije. Svako ko me poznaje zna da nisam involviran u laž i prevaru. Nadam se da će MUP pronaći počinioce - zaključuje advokat.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading