LEGIJA BIO MORTUS PIJAN: DA SE NIJE PREDAO, PALA BI KRV

Autor:

Hronika

10.12.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je, tvrde izvori Srpskog telegrafa iz bezbednosnih krugova, jedina istina o noći 2. maja 2004, kada se komandant "crvenih beretki" predao policiji kao osumnjičeni za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Milorad Ulemek Legija

Spekulisalo se da se Legija krije iza duplih zidova u svojoj vili na Ceraku, da je viđen u Švajcarskoj, Bosni, pa i u Tajlandu. Sam Ulemek potvrdio je da mu je utočište bilo u kući u kojoj je živeo, da nije bežao u inostranstvo.

- Da se nije predao, svašta je moglo da se desi. U to vreme kult Legije je bio izuzetno jak, imao je pristalice koje su bile spremna na sve i svašta. Njegovim privođenjem sprečeno je izbijanje sukoba i obračuna nekadašnjih boraca "crvenih beretki" sa policijom. Garantovano bi pala krv - navodi odlično upućen sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako se odigralo ubistvo u Pećincima i koji su jezivi motivi ovog zločina?

Kakav je srpski scenario za natalitet po ruskom receptu?

Kako je trudnica pobegla zbog Grand Kafe?

Šta nas novo čeka u "Senkama nad Balkanopm"?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 11. decembar 2017. godine kao i na portalu Republika.

Foto: Naslovna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading