(FOTO) SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM: Ovo su najjezivije ubice i pedofili u Srbiji!

Autor: Republika

Hronika

13.10.2017

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeza, neverica, bes, tuga i bol... male su reči za zločine koje su počinili ovi monstrumi. Ubice i silovatelji dece.

Ovo je spisak najvećih čudovišta u Srbiji. 

DANIJEL JAKUPEK (36)

Foto: MUP Srbije
Uživao dok je sekao bonsekom malenog Luku 

Danijel Jakupek je ubedljivo jedan od najgroznijih likova koji je ikada hodao ovom zemljom. Dobio je nadimak - kasapin! 

Jakupek je 2008. godine uživao dok je bonsekom sekao Luku Opačića (5). Navodi se da je nakon hapšenja izjavio da je sa uživanjem slušao njegove krike pred smrt. Kada je završio sa malenim Lukom, ubio je njegovog ujaka Vasilija (26).

Komade tela bacio je u Dunav. Jakupek se nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici. U posete mu dolazi majka. 

MLADEN OGULINAC (52)

Ogulinac je ubica i silovatelj koji je ubio malu Mariju Jovanović (8). Ovaj horor se dogodio u Starim Ledincima. Ogulinac se ubrzo ubio u zatvoru i to tačno na rođendan malene Marije.

DRAGAN ĐURIĆ (34)

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Đurić
Tijanu Jurić zverski silovao i ubio

Dragan Đurić je pre nešto više od tri godine ubio i silovao Tijanu Jurić (15). Zločin se dogodio u blizinu vojvođanskog sela Bajmok. Tijana je nestala na seoskom putu u rukama psihopate Dragana Đurića. 

Dvanaest dana kasnije, njeno telo je pronađeno na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Kao ubica Jurićeve (15) označen je mesar Dragan Đurić (34) iz beogradskog naselja Surčin.

Dobio je maksimalnu kaznu - 40 godina. Posećuje ga samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. 

MALIŠA JEVTOVIĆ (43)

RepublikaFoto: e-stock/S. MARIČIĆ
Ana Filipović i Mališa Jevtović - par iz pakla

Osuđen je za silovanje i ubistvo devojčice, Katarine Janković (3). Ovaj zločin dogodio se u Zvezdarskoj šumi 16. jula 2005. Saučesnica u ovom zlu bila je majka deteta Ana Filipović.

Malenu Kaju su zajedno tukli i silovali sve do njene smrti... 

MARKO NIKOLIĆ (43)

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Djordjevic
Zverski ubio svog sina i ženu

Marko Nikolić (43) je monstrum koji je pred brojnim očevicima zaklao svoju suprugu Maju Đorđević, a sina Mihaila je rukama prethodno gušio na Banjičkom groblju. 

Nikolić je sina prvo gušio na banjičkom groblju. Dete ipak nije umrlo od gušenja. U polusvesnom stanju, sa znacima života, dečak je doveden ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, gde je preminuo nakon što ga je otac tresnuo o pod pred majčinim nogama! Detetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo. Potom je presudio svojoj ženi sa 50 uboda nožem! 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eleonora

25.03.2018 07:12

Zasto se taj ljudski odpad cuva po zatvorima? Dajte ih na neki teski rad, a ne da o nasem trosku idu u zatvorske teretane.