Cyberpunk 2077 će biti pucačina iz prvog lica!

Autor: Republika

Razonoda

26.04.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok čekamo E3 sajam i da nam CD Projekt Red zvanično otkrije što više detalja vezanih za Cyberpunk 2077 na internetu se konstantno pojavljuju glasine i detalji o igri, a developeri i dalje mudro ćute.

RepublikaFoto: youtube.com
Rade i na mogućnosti trčanja po zidovima

Sada je jedan sajt, Gry-Online, otkrio od izvora bliskog kompaniji da će Cyberpunk 2077 biti pucačina iz prvog lica, a imajući u vidu istoriju kompanije, to neće biti standardni šuter već će posedovati RPG elemente. 

Isti izvor je objavio da CD Projekt Red naporno radi na igri, a da je jedan studio usmeren ka delu igre koji će se odvijati na mesecu. Takođe je objavljeno da će igra posedovati dosta brzi tempo i da se radi na mogućnosti trčanja po zidovima, piše Play. 

Ako se ovo ispostavi da je istina, biće veoma zanimljivo videti kako se ova poljska kompanija snašla na novom terenu, zato što su njihovi prethodni projekti, mislimo pre svega na The Witcher serijal, bili igre sa pogledom iz trećeg lica. 

Naravno, sve glasine moramo uzeti sa rezervom dok ne budu potvrđene ili opovrgnute od strane developera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading