Surviv.io: Battle Royale je brži i pristupačniji nego Fortnite!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

24.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Battle Royale žanr igara je već prilično popularan, a očekuje se da bi u potpunosti mogao postati dominantan do kraja godine. Proces je već počeo i u korisnikovom pregledaču, gde sada imamo Surviv.io: Battle Royale veb igru.

RepublikaFoto: youtube.com/Jeffrey Grubb

Igra koristi "last-player-standing" koncept koji su popularizovali Fortnite i PlayerUnknown's Battlegrounds, a implementira ga uz najjednostavniju grafiku.

U Surviv.io igrač je krug koji skuplja oružja, municiju i opremu. Potom se to oružje i oprema mogu koristiti kako bi se pobedili drugi igrači, dok samo jedan ne ostane živ na bojnom polju. Poput Fortnite-a, moguće je uništavati zidove, a kao u PUBG-u, dobijaju se oklopi i ranci sa priborom. Igra kombinuje popularne Battle Royale elemente sa izgledom i osećajem kao u drugim .io igrama, poput Agar.io.

Ovo se ispostavilo kao dobitna kombinacija za Surviv.io, koji je do sada već imao preko 18.000 ljudi koji u istom trenutku igraju. Naravno, ovo nije ni blizu brojkama koje postižu Fortnite i PUBG, ali je svakako impresivno za igru  ovog tipa. S druge strane, postignuti rezultati imaju smisla, jer je Surviv.io: Battle Royale besplatna i izuzetno pristupačna igra. Sve što je potrebno, jeste da se Surviv.io pokrene u Chrome, Firefox ili nekom drugom pregledaču i da se počne sa igranjem.


Igra je i prilično kratka, jer ostalih 70-100 igrača ne traju previše dugo. Nakon što se započnu, partije traju nekoliko minuta, što je delić vremena koje igrači provode u Fortnite-u i PUBG-u.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading