Subotićeva iznela skandalozne navode o svom ocu!

Autor:

Zadruga

17.11.2018

18:21 >> 18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je otkrila da od straha ne sme da se vrati u Kaluđericu zbog Aleksandra Čabarkape, a onda je dodala kako njen otac Karađorđe nije bio tu za nju u teškim trenucima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije nikada imala podršku oca...

David i Aleksandra su se u izolaciji osamili sa Lunom, Mikijem i Adamom gde su komentarisali Aleksandrin odnos sa njenim ocem Karađorđem. Kako je rekla Subotićeva veliku podršu u mnogim životnim situacijama imala je više od strica nego od oca.

-Jedini ko je stao na njenu stranu bio je Srba. Vozio je i sve što je trebalo. Ne boji se! Karađorđe se tada nije javljao na telefon- rekao je David.

Subotićeva je potom priznala kako je imala dečka koji ju je tukao, a njen otac je uradio nešto šokantno.

-Ja sam imala jednog momka pre, koji je imao probleme sa čudnim stvarima. Kad sam dobila batine od svog prvog dečka, kad smo se mi pobili i ja nagrabusila ni kriva ni dužna, Karađorđe je njemu rekao: Ona je mnogo bezobrazna, mislim da ti nju nisi dobro prebio, da si trebao još- zaključila je Aleksandra.

  Pogledajte u videu šta je Aleksandra sve rekla:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejana

17.11.2018 19:30

Aleksandra laže kada su u pitanju njeni interesi. To smo čuli i videli. Veliki manipulator rečima.

Odgovori 19 1