Gagi: Toma je opravdano dobio šamar od Lune!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.11.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Lune Đogani sa ostalim učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" trenutno privlači veliku pažnju javnosti. Mnogima je najzanimljivije njeno druženje sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, ali i sa Tomislavom Panićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Toma je ove nedelje kao vođa izabrao Lunu za omiljenu osobu sa kojom je planirao da spava zajedno u istom krevetu u hotelu, međutim nakon njegovog prizanja da mu se ona sviđa, došlo je do žestoke svađe između njih dvoje.

Ekipa portala Pink.rs danas je kontaktirala Luninog oca, Gagija Đoganija, koji je otkrio svoj stav o celoj situaciji i tom prilikom javno dao do znanja da ne simatiše Tomislava Panića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna udarila Tomi šamar!

- Kada je reč o Tomi, ne zaboravimo da ga zovu "Mali Mića". Njegovo šetanje po stolu samo je potvrdilo to. Ne kažem da je loš dečko, ali očigledno da mu treba priča jer nije siguran u svoj opstanak. Luna je bila oštra prema njemu, ali ja verujem Luni i siguran sam da je to bilo opravdano - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maja

17.11.2018 15:26

Luna ih sve redom bije. Da li ona bije kada neko zasluzi i kada je opravdano da ih tuče? Nasilna Luna je udarila Nadeždu, Damira, Marijanu, Boru, Miljanu i Tomu a nijednom nije kažnjena. Kakvi su to zakoni kada ne vaze za sve zadrugare. Trebala da bude izbacena 6 (šest) puta.

Odgovori 31 1
Rea

17.11.2018 15:31

Sta drugo da kaze covek koji je tukao svoju zenu?!Dno dna

Odgovori 29 0
Boki

17.11.2018 17:11

Nema opravdanog šamara. Ko misli da ima neka sam sebe šamara koliko hoće.

Odgovori 30 1
Dejana

17.11.2018 17:23

Ni jedan šamar nije opravdan.

Odgovori 29 1