Evo šta je Kijina majka rekla Luni za Gagija!

Autor: blic.rs

Zadruga

17.11.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani razgovarala je sa cimerima i sve iznenadila kada je rekla da joj je Kijina majka Nadica prišla kako bi sa njom razgovarala o njenom ocu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, Gagi i Nadica su imali priliku da se sretnu još za vreme trajanja "Zadruge 1", a kako David Dragojević nije krio koliko je Gagi ostavio pozitivan utisak na njega, blogerka je na ovom primeru pokazala da je njen otac zaista takva osoba:

- Moj tata je na finalu kada su dolazile porodice svakom roditelju prišao i pružio ruku. Meni Kijina mama prilazi i kaže - Kakav ti je tata car, svaka mu čast, kakav je čovek i gospodin - ispričala je ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Inače, čitav razgovor počeo je tako što su Luna i Adam otvorili dušu pred Aleksandrom i Davidom, ističući im da jedni drugima odgovaraju zbog energija koje im se, kako kažu, poklapaju. Iz tog razloga neće dozvoliti nikome da stane na put njihovom prijateljstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading