Tim lekara radio na Aninom novom izgledu: Evo koliko je koštao remont!

Autor: blic.rs

Zadruga

15.11.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać očigledno je rešila da potpuno sređena i namontirana uđe u "Zadrugu", te je dane pred povratak u luksuzno zdanje u Šimanovcima iskoristila da poseti privatne klinike, kao i kozmetičke i stomatološke salone.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Za to zadovoljstvo je morala da izdvoji čak oko 5.000 evra.

- Ana i te kako vodi računa o fizičkom izgledu, a s obzirom na to da je poznato da je pre nekog vremena ugradila silikone u grudi i zadnjicu, sada mora da ih održava. Prvo što je uradila kada je odlučila da prihvati ponudu i u novoj sezoni uđe u “Zadrugu” jeste poseta privatnoj klinici. Popričala je sa estetskim hirurzima koji su joj uradili kompletan pregled i preporučili da odradi masaže i vakuum za podizanje zadnjice. S obzirom na to da silikoni nisu urađeni tako davno, već su u dobrom stanju, ne treba im zamena već samo održavanje.

- Ana tim lekarima beskrajno veruje, kod njih je radila i nos i usne, sve je ispalo perfektno, tako da je nastavila saradnju i doslovce sluša njihove savete. Očekivano je i da je prihvatila njihov predlog, a i odlučila je da pored masaža dodatno koriguje usne i dopuni ih još malo. Oko dve nedelje pred odlazak u Šimanovce dodala je još dva kubika hijalurona kako bi joj se sve smirilo i sleglo pred izlazak pred kamere - otkriva izvor i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

- Odlučila je i da pored masaže za zatezanje i podizanje silikona uradi i čitav tretman anticelulit masaža da bi joj noge i zadnjica izgledali perfektno. Danima je išla na trenutno popularne oklagije, a rezultatima je bila prezadovoljna. Očigledno da ovog puta nije štedela novac. Posle privatne klinike otišla je kod zubara, opet privatnog, pa izbelela zube i skinula kamenac da bi joj osmeh sa novim usnama bio baš onakav kakav želi.

- Nakon toga je usledila poseta kozmetičaru i brojni tretmani na licu. Kada je otok sa usana spao, poradila je na svojoj koži. Čišćenje, hranljive tretmane, sve što joj je kozmetičarka preporučila. Odlučila je da ovog puta ne štedi novac da sve bude kako ona hoće. Zato je otišla i do frizera da stavi novu nadogradnju. Reč je o prirodnoj kosi koja je i te kako skupa. Ana je tražila i gustinu, ali i dužinu, pa je kupila oko 300 pramenova. Za to zadovoljstvo je morala da iskešira čak 1.000 evra. Bila je prezadovoljna pred sam ulazak u “Zadrugu 2”. Neki su ulagali u posao ili nekretnine, a Ana u svoj izgled - zaključio je izvor.

Anina promena od prvog pojavljivanja u javnosti je očigledna, a kako deluje, ona ne planira da prestane sa estetskim operacijama i korekcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

15.11.2018 21:05

Ako je kostalo. Vredelo je, zaista. Lepotica Ana. Svima se svidja.

Bic

15.11.2018 21:34

Ana je još lepša. Ona je najlepša i najzgodnija zadrugarka.

Mima

16.11.2018 19:55

pa naravno...ni jedna ne ulaze u sebe a da ne zeli da povrati taj novac..hehe..povratice taj novac i vise od toga...