Luna ima plan da vrati Slobu? Postaće pevačica, pa će s njim da snimi duet!

Autor:

Zadruga

15.11.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ozlojeđena je zbog uspeha koji su nakon prethodne sezone rijalitija "Zadruge" doživeli Kija Kockar i Sloba Radanović, dok je ona naišla isključivo na osude javnosti. Zbog toga, otkad je ušla u "Zadrugu 2" neprestano smišlja načine kako da i ona zaradi dosta novca kao što su i oni, ali je u tome ometa činjenica da je i dalje zaljubljena u Slobu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna želi da postane pevačica...

Naime, Đoganijeva neprestano spominje Radanovića, a sada je odlučila da pođe njegovim i stopama Kije Kockar koja je posle "Zadruge" postala pevačica. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Predočila cimerima plan...Luna želi duet sa Savom

- Iskreno, ja razmišljam kad izađem odavde da snimim pesmu. Što se ja razlikujem od nekih. Ja sam talentovanija do polovine njih. Iz muzičke sam porodice. Taj fazon neki, kao Teodora. Jednu solo, a posle duet sa Savom. Nas dvoje kada se uhvatimo da igramo, pa snimimo brutalan spot. Kada sam videla da je Kija snimila pesmu bila sam u fazonu "brate", a kada sam videla koliko zarađuje. Boli je uvo, pametno iskoristila svojih pet minuta. Samo pojava je bitna, to ću da iskoristim čim izađem - pričala je blogerka i naišla je na odobravanje odmah.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksa i Sava savetovali Lunu...

- Kao Teodora što je radila, ti to možeš bez problema - rekao je Savo, a Aleksa se složio sa njim, pa ju je upitao bez pardona: 

- Da li si svesna kada izađeš da ćeš biti još popularnija? - konstatovali su pojedini zadrugari. 

A Luna je istakla da je nakon prethodne sezone rijalitija imala ozbiljne probleme, te da nije mogla da se pojavi u javnosti zbog osude mnogih.

- Kada sam prvi put izašla, nisam bila u stanju to da iskoristim. Nisam smela u auto da sednem, nisam smela u centar da odem među ljude. U ozbiljnom problemu sam bila - izjavila je Luna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

15.11.2018 21:10

Švalerka rasturila brak Slobe i Kije, Ona se time ponosi a ne kaje se i ne izvinjava se i ne traži oproštaj za greh koji je počinila. Plus sto nema pojma o pevanju. Sa Slobom u Zadrugoviziji izigravala vešticu da bi se pojavila na pozornici, jer ne zna da peva.

Odgovori 28 0
Boki

15.11.2018 21:27

I dalje zeli da ide putem kojim je isla Kija. Luna ne zna da se krece po pozornici. A i ne zna da peva. Iz muzicke porodice najvece otvaracice usta Anabele Zle.

Odgovori 27 0
Rade

17.11.2018 20:21

Moze Luna da snimi pesmu ali da kompjuter peva umesto nje a ona da otvara usta. Da bude otvaračica usta kao njena majka.

Odgovori 14 0