Aleksandra očajna: Otac me je zamenio Minom!

Autor:

Zadruga

14.11.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Aleksandra Subotić danas je gostovala u emisiji "Radio Amnezija" koju vode Bane Čolak i Bora santana!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra priča o Karađorđu..

Borina i Banetova današnja gošća bila je, između ostalih, i  Aleksandra Subotić, koju su voditelji upitali kako se oseća posle veridbe njenog oca Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški.

- Ja sam rekla da ne želim da se svađamo više. Posle toga sam prišla da razgovaram, on me je odbio. Nakon toga nismo ušli u bilo kakvu raspravu. Juče sam mu dala novac za žurku i to je to. Zaista nemam neku veliku konverzaciju sa njim, i meni je zbog toga krivo. Imam osećaj da me je zamerio sa Minom. Podržala sam to da su u vezi i da to ide sporo. Ja ne znam ko je ona. Kako je mogao to tako da mi uradi i ona da mi kaže da ja treba da izađem ako ne podržavam?! Ja, ako imam muškarca sa detetom, ja moram da razumem to njegovo dete. Ne moram da ga volim, ali moram da se postavim drugačije, da ne povredim dete - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

Bane je, takođe, pomenuo i Aleksandrinu majku Ljubu Pantović, sa kojom bi Aleksandra pokušala da izbegne svađu, ukoliko bi joj se ponovo pružila prilika da je sretne.

- Poštedela bih se svađa, hoću da se pokažem u drugom svetlu. Znam da se nametnem i ne plašim se nikoga. Mislim da je to dovoljno da bilo ko mene podrži - rekla je Aleksandra, pa je spomenula Davida i otkrila kako bi njen partner reagovao kada bi je sreo.

- On je emotivan i volela bih da on to maksimalno iskulira. On mora da se trudi da je iskulira - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️☀️ #morning #smile #selfie #mirror

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Nov 10, 2018 at 11:06pm PST

Bora je Aleksandru takođe upitao kako komentariše spekulacije da je Ivana Vrbaški u drugom stanju sa njenim ocem Karađorđem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

14.11.2018 18:26

Aleksandra je u stanju svasta da izmisli.

Odgovori 12 0