Miki raskrinkao Karađorđa: Njega ne zanima ćerka, nego popularnost!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.11.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku trajanja novog izdanja radija "Amnezije" gost je bio Karađorđe Subotić koji je tom prilikom rekao nešto što se nije dopalo Mikiju Đuričiću koji je podržao njegov ulazak u Zadrugu 2.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Miki ogovara Karađorđa..

On je Davidu Dragojeviću rekao da se razočarao na način koji on priča o ljudima koji ga podržavaju. Miki je shvatio da njegov ulazak nije imao za cilj sređivanje porodičnih odnosa, već popularnost.

- On je rijaliti igrač, napalio se samo tako na rijaliti. Šta priča ovaj čovek?! Ja sam mislio da je došao da reši porodične probleme sa ćerkom. On ovde pozdravlja fanove i široki auditorijum. Ja sam šokiran. Koliko god da je Aleksandra glupava, on je stvarno prešao svaku meru - rekao je Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

- Ona je samo naivna, veruj mi, nije glupa. Rekao sam ja svima zašto je on ušao, ali nemam ništa protiv njega - rekao je David u Aleksandrinu zaštitu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

14.11.2018 18:31

Miki osetio konkurenciju pa se unervozio.