(VIDEO) Blondi oralno zadovoljila Petrućija? Svi ostali zgroženi, Sava pozeleneo od muke!

Autor:

Zadruga

14.11.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i di-džej Mijat sinoć su zadrugarima priredili atmosferu za pamćenje tokom koje su se pojedini učesnici, čini se, opustili više nego što treba i uradili mnogo toga što će se danima prepričavati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Blondi u akciji...

Suzana Perović Blondi bila je izuzetno raspoložena za ples, za koji je našla savršenog partnera, zgodnog pevača iz Pinkovih zvezda Marka Petrućija, sa kojim je pred sinovljevim očima odigrala prljavi ples.

Sve to posmatrao je Blondin sin Savo Perović, kojem je bilo izuzetno neprijatno zbog onoga što mu majka radi, što je smehom pokušao da prikrije.

-Petrući i moja mama, jao! Ja ću se ubiti sada, majke mi moje - rekao je Savo, a onda su glavni akteri otišli korak dalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pojeo ga blam...Savo Perović...

Blondi se spustila na kolena tik ispred Petrućija i simulirala oralni seks pred prepunim kazinom, što je šokiralo sve zadrugare, a kada je video šta mu radi majka, Savo se od muke uhvatio za glavu i počeo da se krsti.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

14.11.2018 12:58

Kakva majka takva cerka tj. sin.

Odgovori 14 0
Mirka

15.11.2018 00:22

Ako je ova NLO osoba , Crnogorka .... ja sam poreklom od plemena Matchu Pitchu !!!!