Luna sumnja da ima tumor na mozgu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka danima oseća glavobolju i druge simptome koji mogu biti opasni po život. Lekari su zabrinuti i urgentno vrše pretrage.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uplašena za svoje zdravlje...

Naime, kako Rijaliti saznaje, nesnosni bolovi koje blogerka oseća tipični su za tumor ili aneurizmu na mozgu, što su Đoganijevoj saopštili lekari kada je nedavno posetila KBC "Zemun".

- Luna oseća da joj glava puca. Toliko je snažno boli da joj se oduzme čitavo telo. Ona se stalo žali produkciji, a iako je pod stalnim nadzorom, njeno stanje se ne poboljšava. Pored glavobolje, ona ima i druge simptome koji upućuju na tumor ili na aneurizmu na mozgu - uverava izvor blizak produkciji i konstatuje da Luna sa nestrpljenjem čeka da ode na skener, koji će otkriti razlog njenih glavobolja.

20. novembra joj je zakazan skener, te će lekari moći da utvrde šta Luni stvara strašne glavobolje

- Luni je 2. novembra zakazan skener, te će lekari moći da utvrde šta joj stvara strašne glavobolje. Oni od nje nisu krili da postoji mogućnost da je u pitanju nešto ozbiljno. Zbog toga Luna sa velikom neizvesnošću čeka ovaj pregled, koji joj je zakazan po hitnom postupku. Ipak, lekari su Lunu tešili i da često ovakve glavobolje ne moraju značiti nešto ozbiljnije - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vezana za roditelje...

Lekari sumnjaju da Luna na račvama velikih krvnih sudova u mozgu ima aneurizme, odnosno ugruške, koji predstavljaju prave male bombe koje mogu da eksplodiraju. Pucanje aneurizme izaziva velike glavobolje, a najčešći uzrok za takvo stanje predstavljaju stres i velika uzbuđenja. S druge strane, ako se utvrdi da Luna ima rak, ona će hitno morati na operaciju, bez obzira na to da li je u pitanju benigni ili maligni tumor.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vesna

13.11.2018 12:33

Luna ima mozak? Ne verujem, dok ne dokaze Magnetna rezonanca.

Odgovori 33 4
Mita

13.11.2018 13:46

Ma kakav tumur,to su gluosti.Nego verovatno ima pritisak visok, jer se konstntno nervira, pod stresom je... to je njen problem.Drugo, pitanje je da li je odgovarajulekovi za smirenjejkoje pije, treće ne sme da meša alkohol i lekove to izaiva probleme... kakav tumur i gluposti. Sem toga, radiće jej20.11. skener ji utvrdićese šta je.

Odgovori 18 15