Još jedna rijaliti beba? Mina Vrbaški trudna!

Autor:

Zadruga

12.11.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su imali seks kada je Đekson nastupao u rijalitiju, a sada je Mina posumnjala da je trudna. Tim povodom oglasio se reper.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina i Đekson

Ovaj par svima je poznat po burnoj ljubavi u prvoj sezoni "Zadruge", a njih dvoje su posle svega ostali u dobrim odnosima. Juče su u Zadrugu ušli Minina mama, Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, koji su ozvaničili svoju vezu veridbom. Mina je iskoristila to što je mama pored nje, te su komentarisale događaje koji su se desili, a onda je Mina ničim izazvana rekla da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ako je trudna, onda je s njim... Mina i Gastoz

- Ma ja sam trudna. I danas sam povraćala. Ja bih volela da se udam - rekla je Mina svojoj majci.

Đekson je prokomentarisao izjavu svoje bivše devojke.

- Ma to su gluposti, vidi se da su se njih dve sprdale, nema od toga ništa. Ja Minu stvarno gotivim, ali to nije moglo da se desi, kad nije ostala trudna 10 meseci dok smo bili u prvoj Zadruzi, tek sad nije. A i bilo je tehnički neizvodljivo, iskreno da vam kažem. A i komentarisala je sa kevom da je dobila, tako da eto dokaza da lupeta (smeh) - rekao je Đekson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

12.11.2018 19:03

A da li Mina zna ko je otac? Mozda nije Djekson.

Odgovori 17 1
Maria

13.11.2018 07:55

DNK = Da nije komsijino?