Šok! Marija Ana brutalno pretučena u klubu!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.11.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Ana Smiljanić i bivša zadrugarka često nastupala u jednom prestoničkom beogradskom klubu, a mnogi su primetili da se pevačica tamo više ne pojavljuje.

Foto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Marija Ana Smiljanić

Međutim, pre samo nekoliko dana izvor blizak pevačici je otkrio da je gazda kluba u kojem je redovno nastupala fizički nasrnuo na nju pred svima, što je ona odmah prijavila policiji.

- Video sam samo da je jedan od gostiju oteo njen mikrofon dok je pevala, onda je ona sišla sa bine i žalila se gazdi. U jednom trenutku, pred svima je počeo da je udara, nakon čega je Marija Ana odmah napustila klub, verovatno je otišla u policijsku stanicu. Bilo je strašno i baš veliko poniženje za nju - rekao je izvor koji je bio prisutan u tom trenutku, a koji je insistirao na anonimnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life???

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on Sep 9, 2018 at 6:44am PDT

 

Marija Ana se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu i potvrdila da ju je gazda kluba napao. Ona je napisala da ju je dotični šamarao, kao i da će uskoro otkriti više detalja, i da je u pitanju lokal na Voždovcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

11.11.2018 13:12

S obzirom na veci broj laznih vesti o navedenoj sumnjam da je ovo istina. Gde su modrice?

Odgovori 15 1
Neda

12.11.2018 06:25

Ona je lagala da je trudna. Posle nekoliko meseci lagala je za pobacaj. Lagala je u prvoj Zadruzi. Stalno laze da bi se pojavika u medijima. A i ponasanje joj je nemoralno. Kako da joj se sada veruje?