Bivša zadrugarka hvali Slobu: On je dobar kao dobar dan!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.11.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ukućanka rijaliti programa "Zadruga 2" Nevena Arsić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram obajvila je poruku koju je posvetila stanaru Bele kuće iz prve sezone, Slobodanu Radanoviću.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba Radanović

Naime, Arsićeva je odlučila da pohvali pevača i ovog starog zadrugara koji će svojim boravkom u "Zadruzi" svima ostati upamćen po vezi sa Lunom Đogani, ali i po svojim odličnim pevačkim sposobnostima.

Nevena je napisala da joj je jasna cela "frka" oko Slobe, misleći verovatno na sve ono što se dešavalo u njegovom ljubavnom i bračnom životu tokom prve sezone "Zadruge" i na to koliko ga žene žele.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nevena Arsić

- Sad kapiram celu frku, pa ovaj Sloba je dobar kao dobar dan - napisala je Nevena, stavila poljubac, emotikon koji se smeje i označila Slobu Radanovića.

Foto: printscreen/instagram.com/gospodjica_arsic
Nevena hvali Slobu

Iako je Nevena označila Slobu Radanovića na svom nalogu, odgovor se nije pojavio, a šta će se dalje dešavati i da li će pevač odgovoriti ovoj nekadašnjoj zadrugarki vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rance

09.11.2018 18:56

Ako ti je Sloba dobar vodi ga kuci.

Odgovori 13 0
Časlav

10.11.2018 14:49

Ne može lažov da bude dobar.