(VIDEO) Lepi Mića: David i Luna se konstantno gledaju, Aleksandra je to provalila!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.11.2018

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio David Dragojević, Aleksandra Subotić i Luna Đogani bili su tema razgovora Lepog Miće, Jovane Tomić Matore, Ane Korać i Eleonore Miljković. Ovog puta na oštru kritiku je naišla Luna za koju Lepi Mića smatra da namerno potencira druženje sa Aleksandrom i Davidom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Luna Đogani

Matora je takođe iznervirana zbog ponašanja blogerke jer i sama zna kako izgleda to njihovo druženje imajući u vidu da je kasnije ušla u ''Zadrugu 2''.

- Ja sada besnim, ja ne smem da izađem. Za te ljude koji su gori od mene, ja Luni glumim prijatelja i na kraju ispadne kako je ispalo. Zbog takvih ljudi ne smem da izađem sada tamo - vikala je Matora.

- Šta ćeš ti Luno u društvu gde te smatraju sumnjivom osobom? Kad bi me zvala žena i rekla to, odmah bih se sklonio. Njoj se svaki dan priča i evo sad idu u izolaciju zajedno. Ona sama hoće to. Ona uživa u tome, ona je bolesna. Aleksandra je mučenica ljubomorna - pitao se Lepi Mića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

- Ne postavljaju pitanja čisto onako, vidi se kako on uvek ode kod nje i pričaju, kako se sklanja od Aleksandre - dodala je Matora. 

- Njih dvoje gore, Aleksandra je to provalila. Što ne izađu tekstovi o Nori i nekom momku - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maria

08.11.2018 16:08

Stalno se duboko gledaju.

Odgovori 10 0
ljubica

08.11.2018 18:54

Ona mora da uzme nešto tudje

Odgovori 10 0
Ciro

09.11.2018 08:22

Ljube se pogledima.

Rance

09.11.2018 11:26

Gledaj, gledaj ali ga ne pipaj.