Bivša zadrugarka raskrinkala cimerku: Mina se je*e za 300 dinara!

Autor:

Zadruga

06.11.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2" Darija Stević u šou-programu je imala brojne nesuglasice sa pojedinim takmičarima, a sa cimerkom Minom Vrbaški je na ratnoj nozi nakon što se njihov odnos pred kamerama naglo pogoršao. S obzirom na to da Vrbaški ne prestaje da olajava staru drugaricu, Darija je odlučila ekskluzivno za Rijaliti da otkrije da Mina nudi seksualne usluge za 300 dinara ili u zamenu za uplatu kredita.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mina Vrbaški

- Svi znaju da je Mina kao vrlo mlada devojka počela da se bavi najstarijim zanatom. Početna cena joj je bila 300 dinara i to samo za oralni seks. Za seks je uzimala 500. Iz pouzdanih izvora znam da se je*ala sa nekim momcima samo za uplatu kredita od 200 dinara i to je ono što niko ne zna. Moj dobar prijatelj mi je ispričao da ume da "odradi posao" za obrok iz restorana brze hrane, eto do kojih granica je spremna ta devojka da ide. Inače, kasnije kada joj je skočila cena, uzimala je za svoje usluge po 20 ili 30 evra. Postoji i priča da je imala seks u kolima sa nekoliko likova na auto-putu Beograd-Čačak.

Darija: Mini je kasnije skočila tarifa, pa je za seks uzimala po 20 ili 30 evra

- U celoj ovoj priči najcrnje je to što je njena majka Ivana maksimalno podržava, a dobro zna čime se sve njena ćerka bavi jer je sa toliko muškaraca spavala da je lakše nabrojati ove s kojima nije. Bile smo dobre drugarice pre ulaska u rijaliti. Rešila sam o tome da progovorim jer mi se opasno zamerila. U Beloj kući mi je pokrala pola garderobera! Dok sam bila u Imaginarijumu, produkcija ju je nekoliko puta opomenula da mi ne uzima i ne krade stvari, međutim, ona je nastavila po starom i rešila sam da joj na malo grublji način pokažem da tako ne može sa mnom. Otkad sam izašla, primetila sam da nosi neke moje stvari - otkriva Darija i nastavlja:

- Mina je nimfomanka i mislim da je zavisna od seksa. Ona vešto pokušava da sakrije da je biseksualka. Nataši Moskvi je nudila trojku, a sad se u rijalitiju pravi luda i ponaša se kao da je nikada nije spopadala. Kad je Mini do seksa, ona ne bira sa kim će da se vata u tom trenutku i nebitno joj je da li je u pitanju muško ili žensko. Znam pouzdano da su je neke devojke s kojima je bila u kres-šemi maltretirale. Nataša se prvo iznenadila kada je čula šta joj je Mina predložila, ali je kasnije pristala jer je naivna devojka. Vrbaški je sve u jednom trenutku organizovala i dovela u stan muškarca s kojim je trebalo da imaju trojku, ali su navodno sve ispomerali i na kraju se ništa nije dogodilo.

RepublikaFoto: Promo foto
Mina Vrbaški

 Najcrnje je to što je njena majka Ivana podržava, a dobro zna čime se sve njena ćerka bavi

- Mina je u jednom periodu spopadala i jednog mog drugara koji je transseksualac, ali je dobila pedalu. Non-stop mi se žalio da mu je svašta slala nakon što je izašla iz prve sezone "Zadruge". Pre ulaska u "Zadrugu 2" znam sigurno da se ka*ala za crtu kokaina. Ako bih imala priliku da se opet vratim u rijaliti, sve bih objasnila pred kamerama, a imala bih i dobre dokaze za sve - rekla je Stevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rade

06.11.2018 17:57

Zašto nije to ispričala u Zadruzi? Sada može da priča kada druga strana ne može to ni da pročita.

Odgovori 21 0
Marinela

06.11.2018 18:35

Ova Darija se na sve načine pokušava vratiti u Zadrugu. Ali gdje ima vatre ima i dima. Žao mi je te Mine što je na krivom putu, šteta baš.

Odgovori 17 0
jovann

07.11.2018 07:11

Kolika je tvoja tarifa _?

Ljuba

07.11.2018 10:38

Moja roba, moj dućan, kome hoću tome dam.