Mirko Gavrić: Zoricu je muž skinuo sa švalerovog ku*ca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", samo za Rijaliti otkrio je strogo čuvanu tajnu folk pevačice Zorice Marković, sa kojom je imao ozbiljan rat tokom boravka u Imaginarijumu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Kako je prošlo više od mesec dana od kako je on svojevoljno napustio projekat TV Pinka, zanimalo nas je da li je možda sa njim kontaktirao neko od sinova Zorice Marković i kako komentariše celu situaciju vezanu za nju sada kada je već neko vreme van rijalitija.

Mirko: Mogu da kažem da je Zorica operisala nos, ali neću. Kad izađe, videćemo kom obojci, kom opanci

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Niko nije kontaktirao sa mnom. Ta žena je iznela toliko uvreda na moj račun, koje sam ja opovrgao činjenicama i istinom da je već postala smešna. Kada sam podigao pojedine zadrugare da potvrde priču koju mi je Lazar preneo, a vezana je za Zoričino lobiranje protiv mene, jedino je Nemanja imao petlju da to potvrdi. Kada sam izašao, tu priču su potvrdili i ostali koje je zvala i huškala protiv mene. Ružno je s njene strane što je pokušala da izgladi odnose sa mnom, a nakon toga da ide po ćoškovima i opet priča ružno o meni - kaže Mirko.

  • Šta znaš o Zorici Marković, pošto si više puta isticao da je držiš u šaci?

- Mogu i ja da kažem da je i ona bila neverna u braku i da ju je muž uhvatio tokom seksa sa drugim i izbacio golu na ulicu, da ne kažem da ju je skinuo sa polnog organa drugog muškarca, ali neću. Mogu da kažem da je operisala nos, ali neću. Mogu svašta da kažem, ali neću. Dok je unutra, neću, a kad izađe, sedećemo tamo gde će obe strane morati da dokažu ono što su izgovorile. Pa kom obojci, a kom opanci, videćemo.

  • Najavljivao si mnoge tužbe, dokle si stigao sa tim postupcima?

- Pratioci moje društvene mreže Instagram mogu da vide da sam uvek govorio istinu jer tamo ima dovoljno materijalnih dokaza protiv onih koji su o meni iznosili laži i pokušali da mi nanesu štetu. Njihov je problem što je narod u meni prepoznao iskrenost i zato me vole. Da sam ostao tamo, mahao bih im sa trona. Ovako ću im mahati kad budu morali da plate za budalaštine koje su izlupetali.

  • Ko se po tvom mišljenju istakao i ko ima potencijal da odnese prvo mesto?

- To se još uvek nije desilo. Od starta je sve bilo nekako na silu i svi su poleteli da naprave nešto kako bi bili interesantni. Mislim da je to velika greška. Narod voli iskrenu emociju, a ne laž. Kada sam izašao, patosirala me je činjenica koliko me ljudi vole i podržavaju i da sam bio ozbiljan favorit. A onda se potvrdio moj stav da treba biti iskren u svakom slučaju jer je to jedini način da te narod podrži i komentariše. Koliko vidim, od svih novih učesnika jedino se o meni i dalje priča i piše, a nisam više tamo. Znači da narod želi da čuje moj stav, moju reč. I presrećan sam zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

06.11.2018 17:54

Sve što ima Mirko je kazao u rijalitiju. Sada neka ćuti. Napada ženu koja je u rijalitiju i ne može da se brani.

Odgovori 32 3
Rade

07.11.2018 10:39

A ko je tebe skinuo?

Odgovori 16 2
Dragan

07.11.2018 10:56

MG je kazao u Zadruzi šta je imao. Sada neka zaćuti.

Odgovori 14 2