Marko poljubio Lunu, nakon što je ona rekla da joj to nedostaje!

Autor:

Zadruga

04.11.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, koja je u prvoj sezoni "Zadruge" bila u vezi sa Slobom Radanovićem, požalila se Jeleni Krunić i Zerini Hećo da joj u drugoj sezoni fali muškarac.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Marko Miljković

Blogerka je ispričala kako se dugo nije ljubila, te da bi se sada poljubila sa bilo kim. U tom trenutku naišao je Marko Miljković, sa kojim je Luna izuzetno bliska u poslednje vreme, seo pored Đoganijeve i sočno je poljubio u obraz, a zatim i po vratu.

Luna se nije opirala, samo se nasmejala, ali nije želela da poljubi Miljkovića. Kada se Marko udaljio Jelena Krunić uhvatila je Đoganijevu za grudi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Luna Đogani

- Naježila si se, i bradavice su ti se naježile - konstatovala je Krunićeva. Na pitanje Zerine Hećo zašto Luna ne masturbira ako joj toliko fali muškarac, blogerka je rekla:

- Ne mogu, mene to ne radi. Nikada to nisam radila, kunem ti se. Ne loži me to. Treba mi mušakrac samo da me zagrli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

04.11.2018 16:13

Luni nedostaje ljubav. Celog života joj nedostajala ljubav. A izbegava muškarce da bi ostala od reči. Treba joj jedan nasrtljivi muškarac da je osvoji.

Odgovori 23 1
vera

04.11.2018 17:37

Ljubi, ljubi, al glavu ne gubi.

Odgovori 17 1