Kija nema milosti prema Luni: Evo šta je rekla o ljubavnici njenog bivšeg muža!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti oko učesnika prve sezone "Zadruge" još se ne stišavaju, a čini se da ni oni nisu još ispričali sve što su imali. Tako je i danas Kristina Kija Kockar, gostujući u emisiji Sanje Marinković, "Magazin In", otkrila neke nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: promofoto
Kija Kockar

- Meni se život skroz promenio, emotivno, poslovno, socijalno, dobila sam popularnost. Kod mog bivšeg partnera mislim da je sve to izazvalo ljubomoru nego bilo šta drugo, jer sam ja ipak ušla u njegov posao. Ušla sam negde gde je on otišao da se bori za bolji život za mene i njega, ušla sam tamo gde bi on trebalo da bude alfa mužjak, pokazala sam da mogu da budem jača od njega i u tom smislu - rekla je Kija.

Sanju je interesovalo da li je Kockareva bila tužna dok je gledala kako je suprug pred milionima gledalaca vara sa mlađom devojkom, Lunom Đogani, koja je pri tom izuzetno lepa i zgodna.

RepublikaFoto: facebook.com/Zadko Sila
Luna Đogani

- Ne može da mi bude tužno, jer sam ja svesna sebe i smatram da sam imala u svakom smislu bolje kvalitete od te osobe. Nisam imala samo jednu stvar koju je on dobio u tom trenutku, ne govorim za se*s, govorim na to da se osećao mnogo moćno pored nje, kao alfa mužjak, jer je pored mene imao kompleks niže vrednosti. To mi je falilo, bila sam previše moćna žena za njega. Nisam se osećala tužno, tužna sam bila zbog njega u svim situacijama, ali zbog te osobe ne, bilo mi je lakše jer je ona po nekim mojim kriterijumima ona mnogo gora od mene - navela je Kristina.

Nema sumnje da se Luni ovo što je Kija rekla nikako neće svideti, a kako će reagovati kada bude čula, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
civa

04.11.2018 06:47

Usta moja, hvalite me.. ja pa ja.. Kod ove osobe, to je vec malo bolesno! Osim sto je drska i nametljiva, sto nisu pozitivne osobine, ni jedna druga karakteristika u odnosu na Lunu, njoj ne ide u prilog. Pri tom, Luna je lepotica, sto Kija nije!

Odgovori 18 58
Maria

04.11.2018 07:03

Kija u pravu. Luna je odrasla bez roditelja. Veliki nedostatak vaspitanja. Devojcica u telu devojke od 33 godine. Luna ljubavni odnos shvata kao decju igru i zato menja veliki broj muskaraca.

Odgovori 53 12
Ljuba

04.11.2018 12:41

@Maria - Luna je neodrasla i nedorasla. Luna ima mozak devojcice u telu odrasle devojke od 23 godine. Ona ne shvata kada nanosi bol drugim osobama. Važno joj je samo da uzme tudje i da zadovolji svoju sujetu. To što druga osoba pati nju ne interesuje.

Odgovori 32 5
Mika

04.11.2018 13:00

@Maria - Luni nedostaju vaspitanje i ljubav. Luni nedostajala ljubav celog njenog života. I sada joj nedostaje ljubav. Kada zagrli nekog oseća ljubav. Nadam se da će zavoleti nekog u Zadruzi.

Odgovori 26 6