Anabela otkrila na koji način se obračunava sa ljudima!

Autor: alo.rs

Zadruga

01.11.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće Lune Đogani napravila je veliki problem i nemir u njenom životu učešćem u "Zadruzi", kao i u životima njene porodice o kojima su oni otvoreno pred medijima pričali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabela Atijas pokušala je da je zaštiti tokom prve sezone brojnim statusima i izjavama u medijima, ali je uvidela da mora da promeni strategiju.

Ona se sada tek ponekad oglašava o rijalitiju u Šimanovcima, a ovoga puta je morala da odgovori na privatne poruke koje joj šalju pratioci.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Dragi moji, šaljete mi tuđe statuse koji aludiraju na to da sam stavljena u kontekst nekog kriminalca. Pominju se neke pretnje, lažni profili... Ja se isključivo lično i personalno obraćam ljudima, ne bavim se kukavičlukom iza lažnih profila. Kad god sam imala nekom nešto da kažem radila sam to oči u oči. Za mene nikakav rat ne dolazi u obzir, ja vam želim svu ljubav ovog sveta - poručila je pevačica, aludirajući na to da joj fanovi pomognu tako što će znati da ubuduće ne prenose tuđe reči kao njene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
vera

01.11.2018 21:58

Anabela pokušava da se opere.

Odgovori 42 7
Bilja

02.11.2018 13:37

@vera - Čitala sam da je Anabela organizovala veliku grupu ljudi sa ogromnim brojem laznih profila da bi glasali za Lunu.

Odgovori 26 4
Zoja

02.11.2018 12:01

Videli su milioni gledalaca kako se doticna obracunava,uzivo.To nam je dovoljno.

Odgovori 25 3
MM

05.11.2018 00:12

Pošast koja hara od 90-ih se povampirila.Ima li nam spasa od dotičnih ?Aman- dokle više?