Kuka kako nema za 'leba: Miki otkrio koliko Luna zarađuje, svi u šoku!

Autor:

Zadruga

26.10.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U protekla dva i po meseca, Luna Đogani u nekoliko navrata govorila je kako posle "Zadruge" nije imala "'leba da jede" zbog čega je ponovo morala u rijaliti kako bi zaradila. Ona je u nekoliko navrata prozivala Kiju Kockar i Slobu Radovića kako dok oni, zahvaljujući njenom javnom blamu, imaju posla i zarađuju ona trpi gladna.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
A navodno nema pare... Luna Đogani

Međutim, Miki Đuričić je pred svim zadrugarima otkrio koliko Đoganijeva zarađuje preko instagrama zbog čega su svi prisutni bili iznenađeni. Njemu je, naime, lično Luna otkrila koliko novca zarađuje na mesečnom nivou, a Miki je to ispričao ostalim zadrugarima:

- Luna na Instagramu zaradi 8.000 evra mesečno. Ona mi je to rekla - ispričao je Miki, a učesnici "Zadruge 2" su bili šokirani.

Ona je prilikom jednog razgovora sa zadrugarima ispričala svoju tužnu priču:

- Kada sam napustila "Zadrugu 1", niko nije hteo da me angažuje (?!). Pre toga sam živela od promovisanja raznih brendova na Instagramu, samu sebe sam izdržavala. Međutim, pošto su Kijini fanovi počeli da pljuju svaku firmu sa kojom sam pokušala da sarađujem, mnogi su mi otkazivali poslove. Srećom, situacija se promenila - izjavila je Đoganijeva.

Foto: printscreen/youtube.com
Razotkrio Đoganijevu... Miki

Kada se na 8.000 evra mesečno koje zaradi od Instagrama, budući da se na njenom profilu i dalje pojavljuju reklame, doda cifra od 12.000 evra koje je tražila za ulazak u "Zadrugu 2" i 120.000 evra koliko će inkasirati ukoliko ostane do kraja rijalitija na imanju u Šimanovcima, čini se da će Luna konačno moći da odahne zbog finansijskih problema o kojima je govorila pri ponovnom ulasku u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rance

26.10.2018 16:12

Niko nece da angazuje pokvarenu i nemoralnu svalerku koja rastura srpske brakove i veze.

Odgovori 47 16
mina

26.10.2018 16:20

@Rance - Molim Vas da ne vredjate druge ljude koji su u ozbiljnom braku a ne ovo dvoje svingera koji promovisu blud i nemoral pa sad kao Luna kriva. Pre nje su bili uzorni muz i zena

Odgovori 24 48
Boris

26.10.2018 19:14

@Rance - Ko zaradjuje 8.000 evra mesecno nema potrebe da trazi drugi posao.

Odgovori 20 1
Ana

26.10.2018 17:32

Kija je dobila svoj dio kolaca zahvaljujuci Luni i naklonosti Mitrovica neka puste devojku da radi zaraduje i nek svako vodi svoj zivot

Odgovori 21 47