Krunićeva nije mogla da se smiri, plakala za mrtvim ocem i tražila da uradi ovo!

Autor:

Zadruga

25.10.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak dan bio je za Jelenu Krunić koja se danas setila svog pokojnog oca i preplakala dok su je tešile Luna Đogani i Rebeka Popović

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna je tešila... Jelena Krunić se gušila u suzama...

Jeleni je u toku današnjeg dana bilo veoma loše i želela je da obavi samo jednu stvar, a dok je plakala tešile su je blogerka i novinarka:

- Ne znam kako ću da preživim dan. Moram da zapalim tati sveću. Hoću da izbacim ovo iz sebe. Ja se ne kajem ni zbog čega, napravila sam s*anje. Ali znam koliko se ona nervira kući. Boli me ku*ac što se ja kidam, ona se duplo više kida. Ona je tatu sve držala tu, bila je jaka i onda odjednom predinfraktno stanje, a ja sam ovde. Ja branim njihovu vezu, sada će klipovi. Ja vadim tuđa du*eta. Sve je bilo dobro i odjednom... Ja spavala, ona me probudila - ispričala je jelena cimerkama o smrti njenog oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedva preživela dan... Krunićeva

Osim ovoga, Krunićeva je danas zažalila i zbog odnosa sa Markom Petruševićem sa kojim je imala akciju zbog čega su je neki zadrugari prozivali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

26.10.2018 16:33

Juce u akciji a danas u zalosti.