I Luna znala za taktiku: Kija i Sloba su se dogovorila da me sje*u, sad su se pomirili i zarađuju!

Autor:

Zadruga

24.10.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nervnom rastrojstvu, Luna Đogani je sinoć ponovo govorila o Slobi Radanoviću i tom prilikom ispričala svoju verziju događaja koji su započeli u prethodnoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: facebook.com/Zadko Sila
Počela da plače u spavaćoj sobi... Luna Đogani

Đoganijeva je u jednom trenutku tražila da je ostave samu, nakon čega je pred kamerama otvorila dušu:

- Pustite me, hoću da budem sama. Šta je problem što hoću da budem sama? Svi vi znate kako je meni, nemate pojma! Užasno mi je, hoću kući. Sve me podseća na onog skota koji me unakazio za ceo život - izjavila je Luna koja je potom počela da govori o dogovoru koji su, navodno, napravili Kija i Sloba.

Foto: facebook.com/Zadko Sila
Adam je tešio u Rajskom vrtu...

- Eto, to je istina. Da su se Kristina i Sloba dogovorili da me sj*bu da bi posle imali uspeha i posla. Eto, to je istina i posle su se pomirili dok sam se ja raspadala i moja porodica. Oni su mene iskoristili, sve glume. Nisam im ja ništa pokvarila, ja sam im samo pomogla. Evo šta je napravio od mene, ludu devojku od 22 godine koja je psihički mnogo loše. Kleo mi se u ljubav, a onda je čuo da sam romkinja i okrenuo mi leđa. On je nacionalista. Eto, to je istina cela! Loše sam, užasno sam! Nisam želela da uđem ovde, ali morala sam! Morala sam jer ne bih ništa radila, morala sam da pomognem sebi i porodici. Bila sam bez para i gladovala sam i ja i moja porodica dok je on radio i zarađivao! On je mene uništio, ja ću njega da uništim. Na lekovima sam zbog tog ološa! Ne zna šta sam prošla napolju, maltretirali su me sa svih strana dok je on uživao sa svojom ženom - ispričala je Luna svom bratu Adamu koji ju je tešio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
cica

24.10.2018 17:53

Ovu devojku bih toliko volela da upoznam i kazem joj da je ona kao covek, mnogo vrednija i bolja od tog bivseg bracnog para. Da ona licno ima posebnu lepotu, sposobnost za igru, ples i glumu i potencijal da i ona uspe sama, svojim trudim. Uostalomi ona je druga u tom sou takmicnju! Napred i digni glavu Luna!

Odgovori 27 69
Milo Raziji

24.10.2018 20:55

@cica - Pa Anabelci, ako je dosad nisi upoznala, onda se ne trudu ubuduce!

Odgovori 42 11
Dejan

24.10.2018 19:33

Luna im rasturila brak. Sada plače kao da je njen brak rasturen. Luna je ubica njihovog braka. Švalerka nije žrtva.

Odgovori 61 17
Jana

24.10.2018 19:35

Ovo pišem kao neutralna strana.Ne gledam rijaliti,ali iz onoga što sam pročitala mogu da kažem svoje mišljenje.Napominjem da neću vređati nikoga.Ova devojka je pretprela linč od strane naroda,ok bila je sa oženjenim javno ,ali niko ni njega nije terao da bude s njom iako je imao suprugu.Mislim da ipak treba malo da se spusti lopta,jer i ona je čovek,pogrešila je,ali ne treba sad da se kamenuje.Nisam na strani prevare,ali opet žalosno je što prolazi kroz sve to,a ima 22 godine.Ja joj jedino skidam kapu za to što je izdržala medijski pritisak i gnev naroda podignute glave.Slobi i Kiji je kazna to što su izgubili sebe i svoju sreću u potrazi za slavom i novcem.Luna je eto dobila svoju kaznu,ali možda će biti pametnija pa će prestati da pati.

Odgovori 23 54