Oglasila se i Aleksina mama: Nije tako bilo, Nataša je inscenirala celu priču!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.10.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Aleksa Savić privukao je veliku pažnju učešćem u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a trenutno živi svoj život pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, "Zadruzi".

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksa

Iako je delovao kao tih i povučen, Aleksa je pokazao da i te kako ume da se odbrani kad treba i da ima svoj stav. O svemu onome što je pokazao u prethodnih mesec dana, ali i o "Pevačkom obračunu" u kom je odneo ubedljivu pobedu, za portal Pink.rs prokomentarisala je njegova majka Jelena. 

- Aleksa je u "Zadruzi" onakav kakav je i napolju, tako smo ga vaspitali. On je dobio odličnu priliku da se pokaže i predstavi i mislim da je u "Pevačkom obračunu" pokazao šta je ono zbog čega je ušao. On stvarno jako voli muziku, bavi se pevanjem još od vrtića. Ja sada mnogo manje emotivno doživljavam sve (smeh), ranije nisam mogla da ne zaplačem kad ga vidim na televiziji, ali sada je to mnogo drugačije. Sve tamo je drugačije, možda ga i ja upoznam kakav jeste zapravo - iskreno nam je rekla Aleksina mama i nastavila priču o svađi sa Natašom:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša Moskva

- Ja sam gledala sve to i mislim da je to ona (Nataša) inscenirala. Mislim da je sve to, cela svađa, nameštena sa njene strane, ona je sela pored njega i samo gleda gde su kamere. Pritom on je imao problem sa Oljom, ne sa njom, a ona ga je napravila kao da je njen. Aleksa nije takav, on joj je sigurno odgovorio u afektu, to se svima nama desi, nikad on ne bi napao. Nikad neće napasti prvi, ali ume i te kako da se odbrani - zaključila je Aleksina mama. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.10.2018 19:13

Tacno je da je ona dosla kod Alekse da se svadja. Dosla iz spavace sobe u trpezariji direktno kod Alekse i pocela svadju i vredjanje.