(VIDEO) Kulićke zaratile međusobno!

Autor:

Zadruga

19.10.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i njena majka Marija Kulić dobile su sve moguće uslove kako bi u rijalitiju "Zadruga 2" bile sa bebom i borile se za pobedu. Međutim, svojim nedopustivim ponašanjem možda obezbede i izbacivanje iz rijalitija.

Foto: dailymotion.com
Miljana Kulić

Naime, nakon što u zalagaonici nije dobila dovoljno novca za trudničke i dečije stvari koje je priložila, Miljana je počela da pravi haos i tražila je od produkcije da je puste da izađe napolje.

Kako joj postupci nisu urodili plodom, natavila je da plače i da drami kod mame.

Prilikom njihovog razgovora, obe su žestoko osule po produkciji, a onda i spomenule konkurentski rijaliti, što nije dozvoljeno.

- Ovde počela i produkcija da podj*bava! Oni imitiraju onaj drugi rijaliti - rekla je Marija.

- Mene tamo produkcija nije podj*bavala - odgovorila je Miljana.

- To si u pravu. Svi su te voleli, jedino ona smrdla što je je poslala trudnu u izolaciju da sediš šest sati. Zato ne mogu da ih smislim! I ostavi se više rijalitija, i jednog i drugog i trećeg i bilo kog! Jesi ti cirkuzant? Pa u svakom rijalitiju Miljana Kulić? Šta si ti? Dvorska luda? Kao Miki Đuričić? Pa, evo više ni Golubovićka ne ide nigde -  održala je Marija ćerki kratko predavanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.10.2018 09:16

Miljana se zalila na "Parove" kada je prvi dosla u Zadrugu. Kulicima niko ne valja. Izbacite ih jer previse kostaju a ne pruzaju nista vise od drugih anonimaca.

Odgovori 19 1