Potpisaću papire, otvorite mi kapiju: Miljana odlazi iz Zadruge?!

Autor:

Zadruga

18.10.2018

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je u toku današnjeg dana doživela neprijatnost u zalagaonici kada su joj za garderobu sina Željka ponudili samo 450 dinara. Ovaj gest, Miljana je doživela veoma tragično pa je plakala, a potom otišla kod Drveta mudrosti sa zahtevom da joj otvore kapiju kako bi napustila "Zadrugu 2".

Foto: dailymotion.com
Ne želi više da ostane u rijalitiju... Miljana Kulić

- Šta hoćeš ološu? Što si me zvao ološu? - histerisala je Miljana na Drvo mudrosti koje ju je pitalo šta se dogodilo.

- Otvori mi kapiju da izađem odavde! Da potpišem i da izađem odavde. Proklinjem dan kada sam ovde ušla. Nemojte od mene da pravite nervnog  bolesnika. Najbezbolnije rešenje je da ovog trenutka napustim rijaliti. Potpisaću, otvorite mi kapiju, prijatno. Došlo mi je tako, nisam više sposobna za učešće u vašem divnom, sjajnom i bajnom projektu - govorila je Kulićeva. 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Posle razgovora sa Drvetom, došla kod nje... Marija Kulić

Miljana nakon razgovora sa Drvetom mudrosti nije želela ni sa majkom da razgovara pa su neko vreme sedele u tišini, a onda ju je Marija tešila da nema veze gde je njen sin začet i što se to dogodilo u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

19.10.2018 18:59

Miljana kao da ima napade ludila. Udara i levo i desno. Mala joj Zadruga. Sta li ona radi u Nisu? Zato je ceo Nis poznaje.

Ljuba

19.10.2018 19:21

Otvorite kapiju i pustite ko hoce da ide bez honorara.