Miki i Nadežda na nišanu zbog izdaje: Došlo je vreme za Banetovu osvetu!

Autor:

Zadruga

17.10.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su se odmah uputili ka improvizovanom studiju radija kako bi sadržaj koji su danima pripremali podelili sa zadrugarima, gledaocima, ali i publikom kraj malih ekrana i radija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Nadežda

Svoju transparentnu netrpeljivost koju gaji prema bivšem prijatelju Mikiju, Bane je pokazao i danas u svojoj emisiji i izneo je razloge zbog kojih je baš njega izabrao za potrčka sa Nadeždom Biljić. Nakon toga su njemu posvetili pesmu ''Skitnica''. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Bora

Zatim su nastavili sa svojim programom i sledeća na tapetu bila je Nadežda. Složili su se da njoj odaju titulu najiskrenije osobe Zadruge 2. 

S obzirom na to da je Bane Čolak za ovonedeljne potrčke izabrao upravo Mikija i Nadeždu, nesumnjivo je jasno da im on nije oprostio javno poniženje iz prethodne sezone kada su krijući od njega započeli emotivnu vezu dok je Bane bio zagrejan za Nadeždu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vera

17.10.2018 17:29

Bane ne sme Mikija da pogleda popreko.