Svi na remontu: Gagi tetovirao obrve, Anabela sređivala grudi, a sad i Luna ide na operaciju!

Autor:

Zadruga

17.10.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani, navodno je u velikim finansijskim problemima, ali novac za estetske korekcije, izgleda, imaju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Želi veće grudi... Luna Đogani

O tome da će jednu estetsku intervenciju uraditi čim izađe iz "Zadruge 2" potvrdila je i Luna Đogani koja je otkrila šta namerava da popravi kada napusti rijaliti:

- Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu, da to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako! Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi - ispričala je Luna u razgovorui sa Natašom Moskovom i Nemanjom Tošićem.

-  Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde - govorila je Đoganijeva, a Moskva ju je podržala:

- Ti si visoka i vitka, imaš dobru liniju i sa silikonima ćeš biti top riba - podržala ju je bivša Tuđmanova snajka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Radi silikone čim izađe iz "Zadruge 2"... Đoganijeva

Međutim, Miki Đuričić rekao je Luni da je visoka i da uz njenu građu ne idu velike grudi, te da ništa ne radi, ali ona je ipak čvrsto zagrizla za ovu odluku.

Podsetimo, Luna je u "Zadruzi 1" pričala da je razmišljala o tome da smanji nos, ali da je odustala jer to više ne bi bila ona. Međutim, za grudi se predomislila.

Osim nje i Anabela je uradila korekciju grudi, dok je Gagi nedavno istetovirao obrve. 

- Radila sam grudi da bih imala veće, ali usne i jagodice nisam, to mi se ne dopada kad rade. Nemam ništa protiv ako neko operiše nos, uši i druge nepravilnosti na licu - rekla je još ranije Anabela.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ona radila remont grudi, on istetovirao obrve... Anabela i Gagi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

17.10.2018 17:44

A do pre nekoliko dana kukali da nemaju novac za hranu. Sada pesma, spot, SMS u Zadruzi, operacije za ulepsavanje, kupovine, bahacenje......

Odgovori 10 0
Mika

17.10.2018 20:07

Gagi sa novim obrvama skoro neprepoznatljiv.

Odgovori 10 0