Markov drug otkrio zašto je Miljković raskinuo sa Majom i da li je imao odnose sa muškarcem!

Zadruga

16.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Marka Miljkovića sa Majom Marinković i Miljanom Kulić trenutno je najaktuelnija tema u rijalitiju "Zadruga". Veza koja je trajala 5 dana i završila se nakon akcije u krevetu pod misterioznim okolnostima kopka mnoge koji ne mogu da dokuče razlog raskida, dok svađe sa Miljanom dobijaju neverovatnu razmeru čini se niodkuda. Portal Republika.rs kontaktirao Miljkovićevog druga koji ga dobro poznaje i koji nam je dao odgovore na ova pitanja.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Marko Miljković

-  Maja se zaljubila u Marka iako to neće da prizna. Njena reakcija sama govori sve. Njemu nešto u njihovom odnosu definitivno ne odgovara.  Ja kao njegov drug mislim da nema nešto više u njihovom odnosu, možda zato što je mlađa dosta od njega - kaže Miljkovićev drug Nikola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Maja Marinković

U toku jedne od žešćih rasprava koje su imali Miljana i Marko, Kulićeva je izjavila da joj je Maja rekla da njemu nije mogao da se digne dok su razmenjivali nežnosti ispod pokrivača i na osnovu toga ga je optužila da je homoseksualac, a evo šta na to kaže njegov drug:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Miljana Kulić

- Ni jedna devojka do sad nije rekla da je Marko gej. Mislim da Miljana samo hoće da mu se osveti jer je nju mnogo puta odbio u "Zadruzi" . Ona potencira te dezinformacije jer je nas drug kontantno odbija. Njihov odnos ne zavisi od nje nego od njega, tačnije od toga koliko joj on da da mu priđe - završava nikola za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading