Nakon pretnji i uvreda oglasio se Gagi Đogani: Miki laže, žestoki momci su me uvažavali!

Autor: blic.rs

Zadruga

16.10.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani odgovorio je oštro na pretnje i grubost Mikija Đuričića koju je pokazao prema Luni i Adamu, ali i kompletnoj porodici Đogani.

RepublikaFoto: Promo foto
Anabela Atijas i Gagi Đogani

Miki je u žaru verbalnog okršaja sa Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedeljnog honorara svim učesnicima "Zadruge", njoj i njenom bratu grubo zapretio:

- Moji drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! - vikao je Miki danas u rijalitiju. Lunin oca Gagija Đoganija se oglasio i izjavio da Đuričić laže:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa Lune i Mikija

- Lažeš Miki, budalo! Mene niko nikada nije bacio sa splava u vodu, a ne sećam se ni moje kolege da su bacali. Mi denseri koji smo po klubovima i splavovima nastupali tokom cele nedelje bili smo jako uvažavani i sa respektom su se prema nama ophodili i vlasnici objekata i gosti, među kojima je bilo i dosta žestokih momaka - rekao je Gagi za "Blic".

Prilično ravnodušan denser je izneo pretpostavku o bivšem pčelaru i njegovom učešću u Zadruzi.

- Miki ko Miki. Svi znamo da lupa šta stigne. I oni unutra i mi napolju. Uskoro će on kući, još malo će mu trajati fitilj. Ne može dugo - dodao je Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

16.10.2018 17:43

Davno bilo pa (se) zaboravilo.

Odgovori 13 1