Krunićka otkriva: Stanija i Rebeka dele istog dečka!

Autor:

Zadruga

16.10.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić ekskluzivno za Rijaliti magazin otkrila je tajnu koju su pokušale da sakriju Stanija Dobrojević i Rebeka Popović. Kako bivša igračica navodi, njih dve su se pre ulaska u "Zadrugu" viđale sa istim čovekom. U pitanju je stariji muškarac koji je u braku i ima decu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- Šokirana sam kako Stanija morališe Luni, a ona prva naskače na oženjene muškarce. Rebeka i ona dele istog momka, matorog biznismena koji ih finansira. Taj čikica ima ženu i dvoje dece, pa je trebalo da stavi prst na čelo pre nego što je krenula da drži slovo o moralu Luni - otkrila je aktuelna zadrugarka i nastavila:

Miksi će Brendonu zagorčati život

Nova zadrugarka pratila je sukob Miljane Kulić i Brendona Radonića, a po njenom mišljenju, Brendon će izvući deblji kraj.

- Miksi je neumorna, ja odlično znam kako ona može da izvede osobu iz takta ako to poželi. Ako se nakači na Brendona, zagorčaće mu život. Bolje mu je da je ne dira.

- Rebeka i Stanija znaju jedna za drugu, a u rijalitiju su se ponašale kao da se ne znaju, što mi je odvratno. Ignorisale su se jer ne žele probleme sa bogatim čikicom. Čula sam da im je on zapretio da se slučajno ne zakače i u žaru borbe kažu nešto što ne bi trebalo da se zna. Zato su se sve vreme izbegavale - tvrdi Jelena, koja je bila spremna da raskrinka strogo čuvanu tajnu.

Foto: Prntscrin
Rebeka Popović

Jelena: Čula sam da im je bogati čikica zapretio da se ne kače i u žaru borbe kažu nešto što ne bi trebalo da se zna

- Ukoliko mi se ukaže prilika, naravno da ću ih raskrinkati. Posebno će mi biti drago što ću Staniji u lice moći da saspem da je jedino ona ta koja krade tuđe momke i ne bira sredstva, koja gazi preko mrtvih samo da dobije šta želi. Luna je za nju izmislila finoću - zaključila je Krunićka pred ulazak u Belu kuću, ne znajući da će Stanija ubrzo napustiti rijaliti.

Previše je nebitnjakovića u "Zadruzi"

Jelena tvrdi da su pojedini zadrugari promašili adresu i da nisu materijal za rijaliti-zvezdu.

- Vidim neke nebitne likove unutra, neki smarači. Ma ne znam im ni imena, Ramona, Cobe, Bajrami, sve su to ljudi koji kradu vazduh, brzo ću ih eliminisati i idem ka finalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

U međuvremenu, Stanija je izašla iz "Zadruge" zbog zdravstvenih problema, te Jelena nije bila u prilici da otkrije ovu tajnu, ali budući da je Dobrojevićeva najavila povratak nakon intervencije u Americi, ne treba da čudi da će po onoj staroj "zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju" i ova biti obelodanjena. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

17.10.2018 20:14

Laze Krunicka. Najveci lazov za vesti is spoljasnjeg sveta.

Rade

18.10.2018 08:44

Ja ne verujem narkomanima.