(Video) Uvek ju je branio, a sada je Mića žestoko opleo po Dorotei!

Autor:

Zadruga

16.10.2018

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ranih jutarnjih časova Rebeka Popović je želela da prebaci svoju sliku iznad kreveta gde su spavali Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović, jer od večeras želi da spava u njihovom krevetu. U jednom trenutku je počela da kuca čekićem u kamenje koje je služilo kao ukras iznad njihovog kreveta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea i Rebeka

U ovome je novinarki pomogla i Dorotea Jovanović koja je tu donela šolje, a Lepi Mića je pobesneo čim je video šta njih dve rade i odmah ih iskritikovao. 

- To se tebe ne tiče. Ne driraj to. Ko je kriv? Zamisli ja ovo bacim. Ovo je Vlado napravio svojoj devojci. Ti stavljaš ovde svoje šolje. Šta ćeš ti tu, ti spavaš tamo. Ti stavljaš tu svoje šolje, to nije lepo sa tvoje strane - branio je Mića Vladin i Stanijin kutak.

- Ja sam htela ekserčić da zakucam tu, jer ja spavam sada ovde - objasnila je Rebeka. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Lepi Mića

Mića je po slobodi dodatno iskritikovao Doroteu jer je budila zadrugare kucajući čekićem, i skrenuo pažnju obema da ne pomeraju tuđe stvari. 

- Mene nemoj da nerviraš! Je*em li ti mater u pi*ku bezobraznu. Ne diraj tuđe! To nije tvoje, to je jako ružno - savetovao je Mića Doroteu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading